Domácí těstoviny můžeme také plnit náplní z mletého masa.
Hodnocení
3.0
/ 5 (140x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
2 stroužky
česnek
sůl
1 ks
vejce
1 lžíce
máslo
2 ks
žloutek
1 ks
cibule
2 lžíce
sekaná petržel
mletý bílý pepř
70 g
parmazán
350 g
vepřová pečeně
Postup přípravy
Pečené maso důkladně umeleme. Cibuli a česnek oloupeme a jemně posekáme. Parmazán nastrouháme.
Rozehřejeme máslo a cibuli s česnekem na něm zesklovatíme. Poté vmícháme umleté maso, vmícháme žloutky, vejce, petrželku a nastrouhaný parmezán.
Náplň z mletého masa dobře osolíme, opepříme a dáme na hodinu odležet do chladu. Poté můžeme náplní plnit těstoviny.