Naložený křen

Jeden recept pro milovníky křenu.


3.713x
30 min

Postup přípravy

Malé zavařovací sklenice vyvaříme a osušíme. Křen oloupeme a nastrouháme najemno. Z daného množství bychom měli mít aspoň 220 g strouhaného křenu. Pokud je váha nižší, přidáme ještě křen a nastrouháme jej. Připravíme si nálev. V kastrolu svaříme ocet s cukrem a solí. Následně vaříme asi 5 minut. Pak vsypeme křen a vaříme asi ještě 1 - 2 minuty. Křenovou hmotou naplníme připravené sklenice, pořádně je uzavřeme a asi týden necháme uležet. Nakládaný křen podáváme ke grilovaným masům.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Naložený křen

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena