Naložený bůček v paprikové marinádě

Chuťově vynikající recept ze zabíjačky.


4.633x
75 min

Postup přípravy

Nejdříve připravíme marinádu tak, že všechny suroviny dobře promícháme.

Bůček natřeme rozetřeným česnekem, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a přidáme cibuli nakrájenou na kostky. Během pečení podléváme bůček vodou. Pečeme asi 1 hodinu, dokud nebude bůček upečený doměkka. Nakonec ho ještě teplý potřeme připravenou marinádou a zabalíme na 24 hodin do alobalu.

Naložený bůček v paprikové marinádě podáváme s čerstvým chlebem, hořčicí a cibulkou.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Naložený bůček v paprikové marinádě

Zpět na recept