Naložené maso na grilování

Recept na jednoduchou marinádu na maso.


2.020x
30 min

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na asi 1 cm široké plátky, osolíme a okořeníme steakovým kořením. Naklepeme maso paličkou, aby se sůl s kořením dostala do masa.

Na dno misky dáme trochu oleje a na olej postupně vkládáme okořeněné maso. Můžeme mezi každým vložením trochu posypat kořením. Nakonec maso zalijeme olejem, aby bylo ponořené, zaděláme víkem a dáme do ledničky na noc i déle. Občas s masem pohneme a otočíme ho.

Maso naložené na grilování vyjmeme z misky, grilujeme a podáváme.
user-icon

autor Zdenka :-)


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Naložené maso na grilování

Zpět na recept