Nálev na sojové maso

Recept na základní nálev určený k ochucení sojového masa před další úpravou.


4.36x
10 min

Postup přípravy

Vodu přivedeme k varu, přidáme zeleninovou kostku, olej, sůl, pepř, rozpůlenou oloupanou cibuli a prolisovaný česnek. Nálev krátce povaříme a vložíme do ní sojové maso. Promícháme a asi 15 minut pozvolna vaříme. Poté odstavíme a necháme asi 30 minut bobtnat.

Sójové maso scedíme, vymačkáme z nálevu a zpracováváme podle určeného receptu.

Nálev na sojové maso se dá použít na sojové řízky, nudličky, kostky apod. k dochucení.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nálev na sojové maso

Zpět na recept
Druh jídla
Marinády
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.