Nakládaný řízek

Rychlá příprava dobré pochoutky.


3.329x
0

Postup přípravy

Vepřové maso (jakékoliv) nakrájíme na plátky asi 1 cm silné a vložíme do skleněné nebo keramické nádoby. Do 1/2 l mléka vmícháme všechny ingredience, podle chuti osolíme, vše dobře promícháme a nalijeme do nádoby na maso. Vše zalijeme olejem. Takto naložené maso necháme minimálně 3 dny odležet v ledničce. Na pánvi rozpálíme olej a maso po obou stranách opečeme. Asi minutu a půl z každé strany. Maso obracíme jen jednou. Dobrou přílohou k nakládanému řízku je chléb, hořčice a křen. Ale kdo má rád, přidá klidně i vařené brambory. Pro obměnu můžeme na recept použít i maso kuřecí.
user-icon

autor Jurajda

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nakládaný řízek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena