Zavařovací teplota (předehřátí a zavařování):
Elektrická trouba: 95 °C
Plynová trouba: stupeň 1
Délka zavařování: 70 minut
TIP: Bílý 6 % vinný ocet lze nahradit klasickým 8 % octem.
TIP 2: Lze samozřejmě použít i jinou kombinaci tvrdých hub, např. mladé klouzky, kozáky apod. Pokud houby před naskládáním do sklenic chvíli povaříme, nezmenší po zavaření tolik svůj objem a houby ve sklenici nebudou „plavat“.
TIP 3:Výtečné využití nakládaných hub jsou jednohubky na kostičkách tvrdého sýra. Ideální na párty všeho druhu!
Recept od Dr.Oetker www.oetker.cz.
Rady a tipy: Jak naložit houby, jak připravit správný lák?
Pokud už jste přejedeni houbových omáček, polévek a smaženic, zkuste houby s octem. Naučíme vás to od samého výběru hub, čištění až po různě ochucené nálevy až po samotné zavařování.
Autor:Tým Vaření.cz




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena