Jak upéct dokonalé piškotové těsto: Nejčastější chyby a jejich řešení
Piškotové těsto je sice jednoduché na přípravu, ale vyžaduje pečlivost a správnou techniku. Stačí malá chyba a místo nadýchaného dortového korpusu vznikne hutný, nebo naopak propadlý moučník. Pojďme se podívat na nejčastější problémy a jak se jim vyhnout.

Jaký krém do Pavlovy a jak dezert připravit pokaždé jinak
Nejčastější je asi základní verze Pavlovy se šlehačkou a ovocem. Jak korpusy, tak krémy ale můžeme ochucovat třeba čokoládou, ořechy, vanilkou nebo kávou. Oblíbenou variantou je například Pavlova s citronovým krémem, který dodává dezertu příjemnou kyselost a svěžest. Možností, jak obměnit korpus nebo krém, je však celá řada!

Autor:Lenka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena