Nadýchané rybí filé

Jednoduchý recept na lehký letní oběd, který výborně chutná se zeleninovým salátem.


4.07x
0
1×

Postup přípravy

Zapékací mísu vymažeme olivovým olejem. Rybí filé rozmrazíme a poté kousky omyjeme pod tekoucí vodou. Filé osušíme ubrouskem a odložíme stranou. Oddělíme žloutek od bílku (žloutek nebudeme potřebovat) a vyšleháme společně se smetanou do tuha. Poté lehce vmícháme tatarskou omáčku a necháme odpočinout. Porce rybího filé rozložíme do zapékací mísy, lehce pokropíme olejem, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a dáme péct do trouby. Pečeme zhruba 20 minut, poté mísu vyjmeme, filé potřeme připravenou sněhovou omáčkou a vrátíme zpět do trouby. Poté krátce zapečeme. Až povrch ryby zezlátne, je pokrm hotový.
user-icon

autor lucik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nadýchané rybí filé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena