Nádivka z bílé klobásy

Jednoduchá nádivka z bílé vinné klobásky, housek, mléka a koření. Můžete jí naplnit jak kuře, tak třeba obyčejné řízky.


3.1209x
20 min

Postup přípravy

Housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Necháme housky nasáknout.

Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Rozpálíme si pánev, přidáme olej a cibulku orestujeme dozlatova. Necháme ji vychladnout.

Nasáklé kostky rozetřeme vidličkou. Do připravené housky vymačkáme klobásu, vychladlou restovanou cibulku a vše pečlivě zamícháme. Nádivku ochutíme solí a pepřem, tymiánem a můžeme přidat nakrájenou petrželku.

Nádivkou plníme připravené maso.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nádivka z bílé klobásy

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena