Nádivka do rolády

Jednoduchá náplň do jakékoliv rolády. Nebo stačí vzít tlačenkový sáček, naplnit jej směsí a 2 hodiny jej vařit na mírném ohni.


3.0518x
15 min

Postup přípravy

Vepřový bok omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky velké zhruba 1 cm na 1 cm. Nakrájené maso vložíme do mísy, přidáme vejce, strouhanku, mouku a všechno koření. Směs pořádně promícháme a necháme uležet. Můžeme plnit.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nádivka do rolády

Zpět na recept
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena