Pečený králík s nádivkou z uzeného masa, jater a bylinek.
80 g | slanina |
3 stroužky | česnek |
200 ml | bílé víno |
1 ks | domácí králík |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
nádivka | |
4 ks | vejce |
40 g | máslo |
4 ks | rohlík |
2 hrstě | petrželová nať |
150 g | uzené maso |
3 ks | jarní cibulka s natí |
250 ml | uzený vývar |
150 g | králičí nebo kuřecí játra |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.