Nadívané slepičky

Bramboráky plněné směsí z drůbežích jater, které jsme osmahli na cibulce s vejcem.


3.0713x
35 min

Postup přípravy

Syrové oloupané brambory nastrouháme, přidáme vejce, hladkou mouku, česnek, sůl a majoránku. Z tohoto těsta upečeme 8 velkých bramboráků, které plníme masovou směsí. Směs: Játra nakrájíme na drobné kousky a na zpěněné cibulce orestujeme. Přidáme drobně nakrájenou papriku, pepř a pár minut podusíme. Nakonec zahustíme jedním osoleným vajíčkem. Směsí plníme bramboráky a ozdobíme tatarskou omáčkou nebo tím, čím chcete.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nadívané slepičky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena