sůl | |
4 lžíce | oleje |
pepř | |
500 g | masa na jelení guláš |
125 g | vyloupaných sušených kaštanů |
6 balíčků | bobulek jalovce |
2 ks | velké oloupané cibule |
420 g | sterilovaných lišek (i nálev) |
2-3 | větvičky tymiánu a rozmarýnu nebo 1 lžice sušených bylinek |
1 ks | očištěný celer |
1-2 lžíce | solamylu |
0.5 l | červeného vína, nejlépe suchého |
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.