sůl | |
4 lžíce | olej |
pepř | |
500 g | maso na jelení guláš |
125 g | vyloupaných sušených kaštanů |
6 balíčků | bobule jalovce |
2 ks | velké oloupané cibule |
420 g | sterilovaných lišek (i nálev) |
2-3 | větvičky tymiánu a rozmarýnu nebo 1 lžice sušených bylinek |
1 ks | celer |
1-2 lžíce | solamyl |
0.5 l | červené víno (lépe suché) |
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena