Myslivecká buchta

Jednoduchá a rychlá buchta, která zaujme svou barvou.


4.515x
45 min
1×

Postup přípravy

Olej, vejce, barevný kokos (modrý, zelený) a cukr šleháme elektrickým šlehačem asi 5 minut.

Potom postupně přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a celý kompot (zavařovaná dýně) i se šťávou. Důkladně promícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.

Pečeme v předehřáté troubě na 175 °C asi 30 minut. Okraje buchty odstoupí od krajů plechu.

Před podáváním mysliveckou buchtu můžeme posypat moučkovým cukrem, případně každý kousek ozdobíme kopečkem šlehačky a poprášíme barevným kokosem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Myslivecká buchta

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena