Musaka v pomalém hrnci

Recept na belgickou musaku z pomalého hrnce.


3.813x
0

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 kscibule
1 kslilek
120 gsýr feta
1 konzervakrájená rajčata
500 gmleté hovězí maso
1 kszelená paprika
225 grajský protlak

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Velký lilek a cibuli nakrájíme na plátky. Česnek nakrájíme na kostičky, papriky na nudličky. Na pánvi orestujeme maso téměř dohněda. Tuk odlijeme. Do pomalého hrnce dáme plátky lilku. Na něj rozložíme mleté maso a přidáme všechny suroviny kromě sýra. Hrnce zakryjeme a vaříme na stupeň LOW 6 - 8 hodin. Musaku z pomalého hrnce rozdělíme na talíře, posypeme sýrem a ihned podáváme.
user-icon

autor bogy02


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Musaka v pomalém hrnci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Bulharská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena