Musaka na řecký způsob

Recept na hlavní jídlo z brambor, rýže a skopového.


2.814x
45 min

Postup přípravy

Skopové maso nakrájíme na kostky. Místo skopového můžeme použít i vepřové, ale pravá musaka je ze skopového. Maso osolíme. Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a orestujeme. Rýži uvaříme doměkka.

Skopové vložíme do rozpáleného oleje a na mírném ohni kostky orestujeme. Skopové zalijeme kečupem, přidáme brambory, rýži, pokrájená rajčata a houby nakrájené nadrobno. Podle chuti vše osolíme, zalijeme vývarem a podusíme.

Musaku na řecký způsob podáváme se strouhaným křenem a zakapeme olivovým olejem.
user-icon

autor erickaaa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Musaka na řecký způsob

Zpět na recept