Můj domácí piškot

Piškot podle tohoto receptu zvládne každý a chutná vždy skvěle.


5.01x
45 min

Postup přípravy

Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme tuhý sníh.

Žloutky dáme do mísy, přidáme mouku s práškem do pečiva, cukr, vanilkový cukr, mléko a olej. Vše dobře promícháme a zlehka přimícháme bílkový sníh.

Těsto na nalijeme do formy vyložené pečícím papírem. Lze použít klasický plech, dortovou formu apod. Domácí piškot pečeme cca 25 minut v troubě vyhřáté na 170 °C.

Můj domácí piškot se hodí pro různé příležitosti. Vždy se podaří a chutná skvěle.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Můj domácí piškot

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká