Mražené brambory

Recept na hranolky, které nejsou sladké!


3.515x
10 min
1×

Postup přípravy

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na vhodném hranolkovači na hranolky asi 1x1cm. Poté hranolky vložíme do vroucí osolené vody a v ní necháme po dobu varu 5 minut. Hned potom je scedíme a necháme vychladnout. Vychladlé je vkládáme v malém množství do mikrotenových sáčků a necháme hluboce zamrazit. Mražené brambory lze úspěšně použít zejména na různé polévky, kde dodržíme podmínku varu brambor minimálně 20 minut. Opravdu nejsou sladké.
user-icon

autor zdekun

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mražené brambory

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena