Mozzarellové smažené prsty obalené v hrubém obalu

Recept na mozzarellové smažené prsty podávané s rajčatovou marinádou.


3.73x
45 min

Postup přípravy

Drcená rajčata, utřený česnek, nasekanou petrželku, rajský protlak orestujeme na oleji až do vyvaření přebytečné tekutiny a necháme vychladnout, dochutíme solí, cukrem, koriandrem a citronem.

Nejdříve vymícháme vejce, hladkou mouku, sůl a koriandr v hladké těstíčko a v druhé misce smícháme dohromady strouhanku s kukuřičnými lupínky. Mozzarelu nakrájíme na tenké proužky a obalíme v připraveném obalu. Mozzarelu vložíme do těstíčka a hned po té do obalu a pořádně přimáčkneme, aby nám nic neopadávalo.

Obalenou mozzarellu pak usmažíme na pánvi s olejem.

Mozzarellové smažené prsty obalené v hrubém obalu podáváme s připravenou marinádou a ledovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mozzarellové smažené prsty obalené v hrubém obalu

Zpět na recept