Vaření.czReceptyMozzarellové smažené prsty obalené v hrubém obalu

Mozzarellové smažené prsty obalené v hrubém obalu

Recept na mozzarellové smažené prsty podávané s rajčatovou marinádou.


3.73x
45 min

Ingredience

1 špetkasůl
3 ksvejce
350 gstrouhanka
200 mlmléko
6 gchilli
100 ghladká mouka
500 gmozzarela
150 gkukuřičné lupínky

marináda

100 gcukr
50 gčesnek
5 gpetrželka
350 grajčata
10 gkoriandr
1 kscitrón
50 golivový olej
5 gmletý černý pepř
100 gprotlak

podle potřeby

čerstvý koriandr

Postup přípravy

Drcená rajčata, utřený česnek, nasekanou petrželku, rajský protlak orestujeme na oleji až do vyvaření přebytečné tekutiny a necháme vychladnout, dochutíme solí, cukrem, koriandrem a citronem. Nejdříve vymícháme vejce, hladkou mouku, sůl a koriandr v hladké těstíčko a v druhé misce smícháme dohromady strouhanku s kukuřičnými lupínky. Mozzarelu nakrájíme na tenké proužky a obalíme v připraveném obalu. Mozzarelu vložíme do těstíčka a hned po té do obalu a pořádně přimáčkneme, aby nám nic neopadávalo. Obalenou mozzarellu pak usmažíme na pánvi s olejem. Mozzarellové smažené prsty obalené v hrubém obalu podáváme s připravenou marinádou a ledovým salátem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mozzarellové smažené prsty obalené v hrubém obalu

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena