Moskevská sekaná

Toto je slavnostnější ruský recept na drůbeží sekanou. Přidáváme do ní také hrášek a slaninu.


3.0701x
120 min

Postup přípravy

Maso řádně omyjeme, očistíme a umeleme. Hrášek scedíme. Oddělíme žloutky od bílků. Slaninu a játra nakrájíme na kousky. Do umletého masa přidáme sýr, slaninu, játra, hrášek, žloutky, smetanu a podle chuti směs okořeníme a osolíme. Vše zamícháme. Z bílků ušleháme sníh, který opatrně vmícháme do masa.

Ze směsi vytvoříme dvě šišky, zabalíme je do celofánu a dáme péci do trouby. Během pečení potíráme celofán máslem.

user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Moskevská sekaná

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z ruské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena