Moskevská sekaná

Toto je slavnostnější ruský recept na drůbeží sekanou. Přidáváme do ní také hrášek a slaninu.


3.0701x
120 min

Postup přípravy

Maso řádně omyjeme, očistíme a umeleme. Hrášek scedíme. Oddělíme žloutky od bílků. Slaninu a játra nakrájíme na kousky. Do umletého masa přidáme sýr, slaninu, játra, hrášek, žloutky, smetanu a podle chuti směs okořeníme a osolíme. Vše zamícháme. Z bílků ušleháme sníh, který opatrně vmícháme do masa.



Ze směsi vytvoříme dvě šišky, zabalíme je do celofánu a dáme péci do trouby. Během pečení potíráme celofán máslem.

user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Moskevská sekaná

Zpět na recept