Recept na chutné moravské vrabce.
nádivka | |
---|---|
10 stroužků | česnek |
sůl | |
2 ks | cibule |
kmín | |
příloha | |
sůl | |
1 ks | vejce |
350 g | brambory |
250 g | hrubá mouka |
150 g | brambory vařené ve slupce |
na obalení | |
600 g | vepřová plec |
300 g | vepřový bok bez kosti |
omáčka | |
250 ml | světlé pivo |
hovězí vývar |
autor Bourák
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.