Kdo jednou ochutná tuto omáčku se žampiony, olivami a tuňákem, už jinou nechce!
Hodnocení
4.2
/ 5 (1019x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
2x
Ingredience
Ostatní
ČesnekNaN -
Cibule1 ks
Žampióny1 konzerva
KečupNaN -
Tuňák1 konzerva
Špagety0.8 balíčku
Olivový olejNaN -
Loupaná rajčata1 plechovka
Zelené olivyNaN -
Postup přípravy
Dáme vařit vodu, osolíme ji a do vroucí vložíme špagety a uvaříme doměkka.
3 stroužky česneku nakrájíme na kousky, opečeme na olivovém oleji dozlatova. Zalijeme loupanými rajčaty, ty v hrnci rozmačkáme na menší kusy, vmícháme tuňáka ve vlastní šťávě.
Celé žampiony nakrájíme na půlky. Olivy nakrájíme na čtvrtky (kdo nemá rád olivy, může použít kyselé okurky), vmícháme. Ochutíme 3 - 4 lžícemi kečupu (dle chuti) a krátce povaříme.
Omáčkou zalijeme scezené špagety a podáváme (bez sýru!!).