Mleté s fenyklem

Šťavnaté mlaté maso s fenyklem na zelenině s hříbky chutná opravdu výborně! Příloha není potřeba.


2.9818x
60 min

Ingredience

- -olej
- -sůl
2 ksvejce
4 lžíceocet
2 ksrajčata
750 gbrambory
1 ksžloutek
2 kscibule
- -pažitka
1 lžícehořčice
1 kshouska
2 ksfenykl
- -pepř mletý
500 gmaso mleté míchané
100 ghřiby

Postup přípravy

Brambory vaříme asi 25 minut ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nasekáme nadrobno, polovinu smícháme s octem, žloutkem, hořčicí, solí a pepřem. Přilijeme 8 lžic oleje. Rajčata nakrájíme na kostky a posypeme nasekanými bylinkami, vložíme je i s bramborami do salátové marinády. Housku zvlhčíme, vymačkáme a přidáme zbylou cibuli, mleté maso, vejce, sůl, pepř a pomleté nebo nasekané houby. Fenykl očistíme, nasekáme a asi 10 minut opékáme, přidáme do salátu. Maso rozdělíme na 8 porcí a smažíme je.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mleté s fenyklem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Holandská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena