Mleté s fenyklem

Šťavnaté mlaté maso s fenyklem na zelenině s hříbky chutná opravdu výborně! Příloha není potřeba.


2.9818x
60 min

Postup přípravy

Brambory vaříme asi 25 minut ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nasekáme nadrobno, polovinu smícháme s octem, žloutkem, hořčicí, solí a pepřem. Přilijeme 8 lžic oleje. Rajčata nakrájíme na kostky a posypeme nasekanými bylinkami, vložíme je i s bramborami do salátové marinády. Housku zvlhčíme, vymačkáme a přidáme zbylou cibuli, mleté maso, vejce, sůl, pepř a pomleté nebo nasekané houby. Fenykl očistíme, nasekáme a asi 10 minut opékáme, přidáme do salátu. Maso rozdělíme na 8 porcí a smažíme je.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mleté s fenyklem

Zpět na recept