Mleté pikantní šišky na víně

Pokrm připravený z mletého masa. Recept na jednoduchý oběd podávaný s brambory nebo chlebem.


3.58x
35 min

Postup přípravy

Mleté maso si okořeníme, přidáme lžíci solamylu, asi 1 dl červeného vína a směs necháme v lednici odležet do druhého dne.

Ze směsi vytvoříme šišky, které obalíme ve strouhance. Můžeme přidat i trochu strouhanky do směsi.

Šištičky opékáme na pánvi nebo na grilu do zlatohnědé barvy.

Mleté pikantní šišky z mletého masa na víně podáváme s kolečky cibule, hořčicí a okurkou. Jako přílohu podáváme vařený brambor nebo chléb. Šišky z mletého masa můžeme podávat teplé i studené.
user-icon

autor Jana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mleté pikantní šišky na víně

Zpět na recept