Mleté maso zapečené v rýži

Rychlá, chutná a jednoduchá večeře.


3.2109x
45 min
3×

Postup přípravy

Rýži uvaříme v osolené vodě doměkka podle návodu. Česnek očistíme a nakrájíme na plátky.

Mezitím si na oleji důkladně orestujeme mleté maso s plátky česneku. Okořeníme a osolíme.

Předehřejeme troubu na 175°C. Na plech vysypeme polovinu rýže, na to rozprostřeme maso, kysané zelí a celé zasypeme zbylou rýží. Po 15 minutách pečení plech vyndáme, prolijeme šlehačkou a ještě 10 minut dopékáme.

Ihned podáváme.



Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mleté maso zapečené v rýži

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.