Vaření.czReceptyMléčná hmota na potahování dortů

Mléčná hmota na potahování dortů

Hmota vhodná na potahování a modelování třeba růžiček, nehodí se na modelování postaviček.


5.03x
20 min

Postup přípravy

Prosáté ingredience smícháme s trochou vody a aroma. Místo sušeného mléka můžeme použít syrovátku. Vody dáváme raději méně a postupně přidáváme. Pokud je hmota řídká, přidáme cukr nebo sušené mléko. Pokud nechceme, aby byla hmota příliš sladká, použijeme solamyl. Pokud chceme hmotu vyválet, válíme ji mezi celofány a podsypáváme solamylem nebo moučkovým cukrem. Mléčnou hmotu na potahování dortů skladujeme v lednici v uzavřeném pytlíku, aby neoschla.
user-icon

autor Shawi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mléčná hmota na potahování dortů

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena