Sklízíme a zavařujeme maliny a ostružiny
Koncem června a začátkem prázdnin dozrávají na našich zahrádkách sladké maliny. Ke konci prázdnin se přidají i temně fialové ostružiny. Tento článek vám pomůže s jejich zpracováním.

Proč jíst maliny? Zlepší vám pleť a odbourají cholesterol
Toto drobné, sladké ovoce patří mezi jedno z mála, které ještě roste ve volné přírodě a díky němuž si můžeme dopřát lahodné občerstvení třeba při procházkách lesem.

Sladký tip na víkend: Upečte si Míša řezy bez lepku a vajec krok za krokem
Celiakie a jiné potravinové alergie jsou v současnosti velmi časté. Proto si dnes připravíme krok za krokem recept na oblíbené Míša řezy právě pro alergiky. Avšak chutnají stejně dobře jako ty "nedietní".

Autor:Romulka

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena