Millefeuille z tvrdšího chleba a makrely se salsou verde

Opečený chléb s omáčkou salsa verde a filetami.


3.97x
20 min

Postup přípravy

1. Nakrájejte tvrdší chléb na tenké krajíce. 12 krajíců položte na širokou pánev a opečte. Zbývající 3 namočte vodou a dejte je do mixéru spolu s vařeným vejcem, petrželkou a česnekem. Přidejte kapary, olej a špetku soli.

2. Lehce směs umixujte. Vznikne tak salsa verde. Poté slijte filety makrely.

3. Na opečený chléb naneste salsa verde a vždy tři krajíčky postavte na sebe. Nahoru na každou trojici krajíčků položte filet z makrely a rybu ozdobte poslední lžičkou salsa verde.

Partnerem receptu je Rio Mare
user-icon

autor Rio Mare


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Millefeuille z tvrdšího chleba a makrely se salsou verde

Zpět na recept