Rychlovka z vepřové konzervy, ke které podáváme špagety.
Hodnocení
4.0
/ 5 (17x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
2x
Ingredience
Ostatní
Česnek2 stroužky
Sůl
Cibule1 ks
Kečup
Vepřová konzerva1 ks
Mletá sladká paprika
Mletý černý pepř
Podle potřeby
Hladká mouka
Na ozdobu
Tvrdý sýr
Postup přípravy
Z vepřové konzervy vezmeme sádlo a dáme ho na pánev. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sladkou papriku a osmahneme.
Přidáme vepřovou konzervu, kečup, pepř a česnek nasekaný nahrubo. Pokud máme papriku, přidáme ji nakrájenou na kousky. Mícháme, dokud se z masa neudělá kaše, což je v případě konzervy celkem krátká doba.
Nakonec masovou směs zahustíme hladkou moukou a podle potřeby rozředíme.
V mezidobě si uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě špagety, scedíme a necháme okapat.
Špagety dáme na talíř, polijeme "milánskou směsí" a posypeme strouhaným sýrem. Milánské špagety ala rychlovka ihned podáváme.