Míchaný salát s tuňákem a mozzarellou

Recept na lehký zeleninový salát s tuňákem, který zachutná vychlazený v letních dnech jako svačina nebo hlavní chod pro menší jedlíky.


4.316x
10 min

Postup přípravy

Oprané a vytřepané salátové listy podle našeho výběru natrháme do mísy. Odkapanou mozzarellu nakrájíme na menší kousky. Rajčata, ředkvičky a jarní cibulku s natí pokrájíme na malá kolečka nebo kousky.

Do mísy k natrhanému salátu, mozzarelle a zelenině přidáme také odkapaného tuňáka. Olivový olej promícháme s citronovou šťávou a solí. Olej se šťávou a solí přidáme podle naší chuti. Zálivku přilijeme k salátu a dobře promícháme.

Míchaný salát s tuňákem a mozzarellou podáváme vychlazený.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Míchaný salát s tuňákem a mozzarellou

Zpět na recept