Recept na lehký zeleninový salát s tuňákem, který zachutná vychlazený v letních dnech jako svačina nebo hlavní chod pro menší jedlíky.
2-4 ks | ředkvičky |
100 g | rajče |
70 g | mozzarella |
120 g | tuňák v olivovém oleji |
2 ks | jarní cibulka s natí |
250 g | míchané salátové listy |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
zálivka | |
2 lžíce | olivový olej |
2 lžičky | citronová šťáva |
autor Samman
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.