30 dkg | cukr |
1 láhev | sodovka |
led | |
1.5 lahve | bílé víno |
1 ks | zralý meloun |
Rozkrojte větší zralý meloun, oloupejte ho, zbavte jader a nakrájejete na malé kostičky.
Kostičky nasypte do teriny, přidejte 30dkg cukru, terinu zakryjte a dejte na tři hodiny do chladu. Občas můžete směs promíchat.
Nakonec terinu postavte do mísy, obložte ledem, přilijte jednu a půl láhve dopbře vychlazeného bílého vína, láhev sodovky, lehce zamíchejte a můžete podávat.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..