Medový koláč s rybízem

Jednoduchý výborný koláč, který se stane vaším oblíbeným.


4.69x
45 min
4×

Postup přípravy

Suroviny na těsto zpracujeme a dáme na vymazaný a vysypaný plech. Dáme péct při 180 °C na cca 20 minut, dokud nebude upečeno, ale těsto ještě nesmí chytit zlatavou barvu.

Mezitím si nachystáme náplň. Bílky ušleháme, dokud z nich nebudeme mít tuhý sníh. Po částech do něj zašleháme moučkový cukr a nakonec lžící promícháme s rybízem. Záleží na vás, jestli použijete jen červený, nebo jej smícháte i s černým rybízem.

Až budeme mít upečené těsto, vyjmeme jej z trouby a potřeme náplní. Poté dáme znovu zapéct na 10 - 15 minut, dokud nám nezačne zlatavět sníh.

Pak už jen koláč s rybízem nakrájíme a podáváme.

U pečení medového koláče s rybízem respektujte zkušenosti s vlastní troubou.
user-icon

autor Zelda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Medový koláč s rybízem

Zpět na recept