Medové máslo

Med je velmi zdravý a proto bychom jej měli jíst pravidelně, zejména pak děti. Tato úprava medu má velké výhody - nekape z pečiva a je moc dobrá.


3.4101x
15 min
1×

Postup přípravy

Máslo vyšleháme do pěny a postupně do něj zašleháváme med, až vznikne medové máslo. Množství medu je orientační, můžeme jej dát podle chuti více, nebo méně, záleží na to, jak moc sladké máme rádi. Nejlépe chutná na čerstvém, měkkém, tmavém chlebu. Med máslo částečně zakonzervuje, takže déle vydrží.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Medové máslo

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena