Medailonky z divočáka

Jiná a vynikající chuť - chuť divočiny.


4.651x
30 min
1×

Ingredience

3-4 stroužkyčesnek
1 lžičkaolej
1 lžičkasůl
1 lžičkahořčice
2 kuličkyjalovec
3 lžíceolivový olej
1.25 dlčervené víno
1 ksmalá cibule
2 lžícečerstvý tymián
1 kspór
2 lžícečerstvý rozmarýn
1 ksananas
1 lžičkanahrubo mletý černý pepř
4 plátkylahůdková slanina
800 gfilé z divočáka (hrubé medailonky)

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme, nadrobno posekáme a v misce smícháme s olejem, vínem a bylinkami. Pór očistíme, umyjeme, pokrájíme na tenké kolečka a přidáme do marinády. Maso nakrájené na hrubé medailonky umyjeme, osušíme, vložíme do marinády a marinujeme 24 hodin. Ananas oloupeme, dužinu pokrájíme na hrubší kolečka. Potom potřeme olejem a posypeme nahrubo mletým kořením. Medailonky divočáka vybereme z marinády, osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí a obalíme slaninou. Poklademe na horký gril a grilujeme asi 6 - 10 minut, přičemž maso občas obrátíme. Potom pokládáme na gril okořeněné plátky ananasu a z každé strany grilujeme asi 3 minuty. Medailonky z divočáka upravíme na ananasová kolečka a podáváme.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Medailonky z divočáka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena