Masový koláč z remosky

Slaný koláč s masovou náplní, podáváme teplý i studený.


3.76x
60 min
3×

Postup přípravy

Z mouky, sádla, trochy soli a papriky zpracujeme těsto a rozdělíme ho na dva díly.
Z mletého masa, nadrobno posekané cibule, vajec, soli a pepře připravíme masovou náplň.

Díl těsta vyválíme na placku, dáme do vymazané remosky, posypeme vegetou, dáme masovou náplň, posypeme sekanou petrželkou a přikryjeme z druhé části těsta vyválenou plackou. Trochu propícháme, potřeme mlékem a dáme péct.
Před dopečením posypeme strouhanou nivou nebo jiným sýrem.

Upečený masový koláč z remosky podáváme třeba s okurkovým salátem.
user-icon

autor Sch-iška


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masový koláč z remosky

Zpět na recept