Masový cop

Blíží se Velikonoce a každý jistě přemýšlí, co dobrého a pěkného připravit na stůl. Masový cop zachutná a nádherně vypadá na svátečním stole. Nezapomeňte na potravinářský provázek.


3.059x
75 min

Postup přípravy

Panenku po délce rozkrojíme na tři stejné díly, ale jeden konec nedokrojíme. Jednotlivé pruhy masa potřeme olejem, pokapeme citronovou šťávou a worcesterem.

Klasickým způsobem zapleteme do copu, který na konci pevně svážeme potravinářským provázkem. Troubu rozehřejeme na 220 °C, plech lehce potřeme olejem.

Masový cop opět potřeme olejem, okořeníme grilovacím kořením a zvolna pečeme z obou stran, dokud není maso měkké a nevytvoří se krásná kůrčička.

Masový cop podáváme se zeleninou, ať již čerstvou nebo dušenou.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masový cop

Zpět na recept