Masové pestré špízy

Špíz z více druhů masa.


4.52x
35 min

Postup přípravy

Připravíme si všechny druhy masa, očištěnou zeleninu, slaninu a klobásy. Vše si postupně nakrájíme na menší kousky. Poté si připravíme dlouhé špejle. Záleží na tom, kde a na jak velké ploše budeme špízy dělat. Postupně napichujeme vše na střídačku, dokud nám nic nezbude. Samozřejmě masové špízy podle chuti okořeníme. Poté si připravíme pánev nebo gril, potřeme trochou oleje (nebo např. pivem) a dáme smažit, grilovat nebo dokonce péct do trouby. Masové pestré špízy se hodí i na zahradní párty ala chuťovka. Dobré jsou ale i jako hlavní chod.
user-icon

autor Zadoticka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové pestré špízy

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena