Masové kuličky z tuňáka a sýru ricotta s paprikou

Masové kuličky trochu netradičně.


4.413x
45 min

Postup přípravy

1. Pečte celé papriky v horké troubě při 240°C po dobu 30 minut a otáčejte je přitom, aby na povrchu pěkně zhnědly. Po upečení vyjměte stonek a semeníky, papriky oloupejte, nakrájejte na proužky a ochuťte troškou nasekané petrželky, plátky česneku a trochou oleje. Směs osolte a přidejte olivy.

2. Zatímco se pečou papriky, slijte tuňáka a dejte ho do mísy. Přidejte sýr ricotta, parmazán, vejce, spoustu nasekané petrželky, trošku strouhanky a soli a podle chuti pepř. Důkladně promíchejte.

3. Ze směsi tvořte mírně zploštělé kuličky, obalujte je ve strouhance a poté smažte z obou stran na horkém oleji. Podávejte s paprikou.


Partnerem receptu je Rio Mare
user-icon

autor Rio Mare


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové kuličky z tuňáka a sýru ricotta s paprikou

Zpět na recept