Masové koule naložené v láku od okurek

Jednoduchý recept na naložení masových kuliček z mletého masa.


3.04x
60 min

Postup přípravy

Osolené a opepřené mleté vepřové maso promícháme s vejcem, strouhankou, krupičkou a jemně nakrájenou cibulí. Ze směsi připravíme kuličky a opečeme je ze všech stran na středním ohni v rozpáleném oleji.

Do vhodné uzavíratelné nádoby klademe kolečka cibule, vychladlé opečené masové kuličky a koření a pokračujeme až do vyčerpání surovin. Nakonec vše zalijeme lákem z okurek. Naplněnou sklenici uzavřeme a v chladu necháme zhruba 12 - 14 dnů odležet.

Masové koule naložené v láku od okurek podáváme jako výbornou chuťovku k různým příležitostem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové koule naložené v láku od okurek

Zpět na recept