Masové knedlíčky s paprikou a těstovinami

Jemná italská rajčatová omáčka s paprikou a masovými kuličkami. Bazalka by se také výborně hodila!


2.9717x
60 min

Postup přípravy

Mleté maso smíchejte s vejcem, polovinou cibule, strouhankou, 4 lžícemi vody a kořením. Z hmoty tvořte kulaté knedlíčky. Přiveďte vývar do varu, dejte do něj knedlíčky a povařte. Přiveďte 2 l osolené vody do varu, vsypte kolínka nebo jiné těstoviny a vařte je doměkka. Propláchněte je potom studenou vodou. Česnek oloupejte, rozsekejte najemno, máslo zpeňte při mírné teplotě a česnek a zbytek cibule poduste dosklovata. Přidejte mouku, vývar z knedlíčků, rajský protlak a povařte asi 5 min. Papriku nakrájejte na proužky. Přidejte k omáčce a povařte. Přidejte kolínka a knedlíčky. Dochuťte a posypte petrželkou nebo jiným kořením.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové knedlíčky s paprikou a těstovinami

Zpět na recept