Masová směs z roštěné

Snadný recept na přípravu minutkové masové směsi s chutí zázvoru a pórku.


4.210x
35 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1 kspórek
4 plátkyhovězí roštěná
50 mlbílé suché víno

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

marináda

4 lžíceolivový olej
6 lžicsladký kečup
2 lžičkyostrá hořčice
4 lžíceworchesterová omáčka
25 gčerstvý strouhaný zázvor

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme do mísy, promícháme s olejem, pepřem, hořčicí a nastrouhaným čerstvým zázvorem. Přidáme kečup, worchester a necháme v chladu rozležet asi 1 hodinu. Pórek očistíme a nakrájíme na jemná kolečka. Česnek oloupeme a prolisujeme. Na oleji zprudka opečeme naložené maso, vmícháme prolisovaný česnek, teplotu zmírníme a přidáme nakrájený pórek. Vše podlijeme vínem, krátce podusíme a odstavíme z tepla. Masovou směs z roštěné podáváme s rýží nebo opékaným bramborem a čerstvou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masová směs z roštěné

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena