Tatarák: Jak doma připravit luxusní tatarský biftek a jak ho správně namíchat?
Tatarák trhá žebříčky v oblíbenosti v pivnicích i luxusních restauracích. Stačí dobré maso, zvládnutá příprava a připravit ho můžeme i doma. Není nutné sahat po drahé svíčkové – dobře poslouží i cenově dostupnější části hovězího, jako zadní kýta nebo vysoký roštěnec. Jak vybrat maso na tatarák a čím ho doladit?

Na topinky i do sendviče: Luxusní dýňová pomazánka krok za krokem
Tato vynikající pomazánka se skvěle se hodí na topinky, na jednohubky, do sendviče nebo do těstovin. V našem receptu uvidíte, jak si ji připravit krok za krokem.

Toasty navazují na tradice klasických český topinek, kdy se na plátech plotny opékaly krajíce chleba a po opečení se potřely sádlem a česnekem. Jak na moderní toasty a sendviče?

Autor:lukas.macek

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena