Masová roláda

Recept na sekanou trochu jinak.


4.352x
60 min
2×

Postup přípravy

Do pomletého vepřového masa přidáme sůl, vejce a mléko. Vše smícháme a nejlépe do druhého dne uložíme do ledničky.

Vejce na rozpáleném tuku na pánvi usmažíme a přimícháme k nim sekanou zelenou petrželku. Osolíme.

Druhý den si dáme na vál igelit, na něj rozetřeme mleté maso, potřeme kremžskou hořčicí, poklademe plátky šunky a přidáme vychlazená usmažená vejce s petrželkou.

Pomocí igelitu stočíme do rolády a překlopíme do máslem vymazaného pekáče. Sekanou upečeme. Během pečení zalijeme masovou roládu kysanou smetanou.

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem. Takto připravená sekaná je dobrá i studená s chlebem.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masová roláda

Zpět na recept