Zbylo vám od oběda pečené vepřové maso? Pak se nabízí tahle skvělá a delikatesní pochoutka či jednoduchá večeře.
náplň | |
---|---|
300 g | pečené vepřové maso |
3 lžičky | sádlo |
2 lžičky | výpek |
na ozdobu | |
1 ks | cibule |
podle chuti | |
2 ks | okurka sterilovaná |
1 špetka | pepř mletý |
podle potřeby | |
1 špetka | sůl |
Pečené vepřové maso pokrájíme na malé kousky, dáme do mísy, přidáme trochu sádla a výpeku, můžeme přidat i nadrobno nakrájenou cibuli nebo kyselou okurku. Vše pečlivě smícháme s dijonskou hořčicí, osolíme a opepříme.
Po krátkém rozležení mažeme masovou pomazánku na plátky čerstvého chleba a podáváme, můžeme ještě doplnit plátky čerstvé cibule, proužky papriky, feferonkami či jinými pochutinami.
Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček
Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.
autor Veronika
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.