Masová pomazánka z pečeného vepřového masa

Zbylo vám od oběda pečené vepřové maso? Pak se nabízí tahle skvělá a delikatesní pochoutka či jednoduchá večeře.


0.00x
20 min

Postup přípravy

Pečené vepřové maso pokrájíme na malé kousky, dáme do mísy, přidáme trochu sádla a výpeku, můžeme přidat i nadrobno nakrájenou cibuli nebo kyselou okurku. Vše pečlivě smícháme s dijonskou hořčicí, osolíme a opepříme.


Po krátkém rozležení mažeme masovou pomazánku na plátky čerstvého chleba a podáváme, můžeme ještě doplnit plátky čerstvé cibule, proužky papriky, feferonkami či jinými pochutinami.


Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček


Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.


Pečeme

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masová pomazánka z pečeného vepřového masa

Zpět na recept