Vaření.czReceptyMasová pomazánka z pečeného vepřového masa

Masová pomazánka z pečeného vepřového masa

Zbylo vám od oběda pečené vepřové maso? Pak se nabízí tahle skvělá a delikatesní pochoutka či jednoduchá večeře.


0.00x
20 min

Ingredience

náplň

300 gpečené vepřové maso
3 lžičkysádlo
2 lžičkyvýpek

na ozdobu

1 kscibule

podle chuti

2 ksokurka sterilovaná
1 špetkapepř mletý

podle potřeby

1 špetkasůl

Postup přípravy

Pečené vepřové maso pokrájíme na malé kousky, dáme do mísy, přidáme trochu sádla a výpeku, můžeme přidat i nadrobno nakrájenou cibuli nebo kyselou okurku. Vše pečlivě smícháme s dijonskou hořčicí, osolíme a opepříme.

Po krátkém rozležení mažeme masovou pomazánku na plátky čerstvého chleba a podáváme, můžeme ještě doplnit plátky čerstvé cibule, proužky papriky, feferonkami či jinými pochutinami.

Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček

Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.

Pečeme

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masová pomazánka z pečeného vepřového masa

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká
Kuchařky
Pomazanky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena