Masová pochoutka v alobalu

Poměrně levné a velmi chutné jídlo.


4.08x
45 min

Postup přípravy

Maso rozkrojíme na 3 plátky, naklepeme a osolíme. Slaninu, klobásu, omytá rajčata a papriku pokrájíme na kolečka.

Na kousek alobalu s rozměry 30 x 40 cm poklademe očištěné a na kolečka pokrájené brambory. Osolíme je a posypeme kmínem. Poklademe plátky masa, slaninu, klobásu, cibuli, rajčata a papriku. Všechno okořeníme a pokapeme worcestrovou omáčkou.

Alobal s masovou pochoutkou dobře uzavřeme, vložíme na plech a dáme péct do vyhřáté trouby na 40 - 45 minut. Po vytáhnutí z trouby necháme pochoutku v alobalu ještě 5 minut bez otevření chladnout.
user-icon

autor Kika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masová pochoutka v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská