Masová pikantní směs k chlebu

Recept na pikantní směs z kuřecího masa a jater s kousky pórku, která je výborná k čerstvému chlebu.


4.36x
60 min

Postup přípravy

Nejprve nakrájíme kuřecí prsa na kostičky, promícháme s olejem, rybí omáčkou a větší špetkou pepře a necháme alespoň dvě hodiny (případně i více) uležet. Pórek a kuřecí játra pokrájíme na kousky.

Na pánvi rozpálíme trochu oleje, přidáme naložené kuřecí maso a za stálého míchání ho opékáme. Když se maso zatáhne, osolíme a zastříkneme worcesterovou omáčkou. Dále kuřecí maso mícháme, dokud se nevydusí všechna tekutina, kterou maso pustilo. Poté přidáme nakrájená játra a dále smažíme, až jsou játra i maso měkké, přisypeme pokrájený pórek a opékáme, dokud nezměkne.

Masovou pikantní směs rozdělíme na talíře, pokapeme chilli omáčkou a podáváme s čerstvým chlebem nebo čímkoliv jiným podle chuti.
user-icon

autor suback


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masová pikantní směs k chlebu

Zpět na recept