Masová pěna v aspiku

Recept na studenou chuťovku.


4.47x
30 min

Postup přípravy

Připravíme si aspik nebo želatinu. Misky nebo kovové formičky vylijeme studenou vodou, vytřeme a a vylijeme aspikem tak, aby se v nich vytvořila asi 3 mm silná vrstva. Dno ozdobíme hráškem a kapií a lehce zakapeme aspikem. Pak mističky naplníme masovou pěnou a necháme ztuhnout. Podle chuti můžeme pěnu - dno formičky ještě zakápnout aspikem. Masovou pěnu v aspiku necháme ztuhnout. Ztuhlou masovou pěnu vyklopíme z formiček, opatrně poklademe na talíře a ozdobíme. Masovou pěnu podáváme ihned a skladujeme v chladu.
user-icon

autor erickaaa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Masová pěna v aspiku

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena