Vaření.czReceptyMasopustní slovácká klobása

Masopustní slovácká klobása

Vynikající a chutná klobása ze Slovácka.


4.624x
0

Postup přípravy

Nakrájené žemle zvlhčíme smetanou a pomeleme spolu s masem aspoň dvakrát, aby hmota byla velmi jemná. Směs osolíme, okořeníme, přilijeme víno a dobře promícháme. Plníme do úzkych ovčích střev. Připravenou klobásu stáčíme do spirály a naprudko opečeme v tuku. Druhou možností je obalit masovou směs v mouce, vejci a strouhance. Osmažíme dozlatova. Masopustní slováckou klobásu podáváme s bramborovou kaší a se salátem z kyselého zelí.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masopustní slovácká klobása

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena