Maso-zeleninové nočky

Výborné nočky do polévky ze surovin, které zbudou z kuřecího vývaru.


4.69x
30 min

Ingredience

2 ksvejce
2 lžičkygranulovaný česnek
2 lžičkyhoubové koření
bylinková sůl
20 glibová slanina
2 ksuvařená mrkev
1 ksuvařená petržel

podle potřeby

uvařené kuřecí maso na polévku
krupice na zahuštění

Postup přípravy

Kuřecí maso obereme a spolu s libovou slaninou nakrájíme na jemno. Mrkev a petržel rozmačkáme v misce vidličkou a přidáme pokrájené maso. Řádně promícháme, přidáme vejce, ochutíme granulovaným česnekem, houbovým kořením a bylinkovou solí. Zahustíme krupicí. Z těstíčka tvarujeme kuličky nebo lžičkou vykrajujeme nočky a uvaříme v kuřecím vývaru. Polévku s maso-zeleninovými nočky ještě doplníme zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maso-zeleninové nočky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena